Ефикасно решение за интимниот проблем
Detonic
Ги лечи инфекциите и воспалувањата
Ефикасен против патогените микроорганизми
Ги смирува болките
Ја лечи хроничната форма на болеста
Нарачај сега
78€
39€
До крајот на акцијата:
00часови
:
21минути
:
48секунди
При забележувањето на карактеристичните симптоми
треба да се делува веднаш!
Чест лажен нагон за мокрење
Сечење, болки, печење и сврбеж во областа на бешиката
Болка во долниот дел на стомакот или во областа на половината
Траги на крв во урината
Непријатен мирис на урината
Висока температура, мачнина или повраќање
Темата можеби е интимна, ама проблемот е сериозен.
Цистит — воспаление на бешиката, инфекција на нејзината слузокожа. Често, болно мокрење – тоа е основниот симптом. Се бележи и зголемена температура, појава на крв во урината. Речиси секоја жена за време на својот живот се соочува со овој проблем. Претежното мнозинство жени.
Артур Ламис уролог, работен стаж 15 години
Зошто жените почесто боледуваат од цистит?
Специфика на женската анатомија: мочниот канал кај жените е пократок и поправ отколку кај мажите.
Затоа инфекцијата полесно продира во бешиката
Токму тоа е најчестата причина за појава на цистит
НЕ ТРЕБА ДА СЕ ЛЕЧИТЕ САМИ
Ова е најчестата причина за преминувањето на циститот во хронична фаза.

Со болеста што ја лечеле долго и на погрешен начин многу е потешко да се излезе на крај: антибиотиците треба да се примаат многу внимателно, асистемното лечење води кон ситуации кога тие престануваат да делуваат. Пробајте Detonic — растителен препарат што јас го користам во мојата пракса. Тој ја докажа својата ефикасност при кое било течење на циститот, вклучувајќи ги и хроничните случаи. Еден третман со овој растителен препарат ја елиминира бактериската и патогената флора, ја нормализира работата на бубрезите и ги смирува болките. Исто така овој препарат одговара и за превентивно лечење.

Артур Ламис уролог, работен стаж 15 години
Мислење на пациентите
ВЕ МОЛИМЕ, ОБРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!
Бројот на пакувањата што е неопходен за посакуваниот резултат се определува индивидуално и во некои случаи може да биде поголем.
Ефикасно решение за интимниот проблем
Detonic
Ги лечи инфекциите и воспалувањата
Ефикасен против патогените микроорганизми
Ги смирува болките
Ја лечи хроничната форма на болеста
Нарачај сега
78€
39€
До крајот на акцијата:
00часови
:
21минути
:
48секунди